Rukomet

Očekivana pobjeda rukometaša protiv Alžira i plasman u osminu finala

Jan Šneler • nedjelja, 24.06.2018.
Očekivana pobjeda rukometaša protiv Alžira i plasman u osminu finala
Foto: FaH

Bez većih problema, hrvatska rukometna reprezentacija svladala je Alžir te se plasirala u daljnju fazu Mediteranskih igara koje se održavaju u Tarragoni...

Nakon slavlja protiv Italije, hrvatska rukometna reprezentacija jednako je uspješno odradila utakmicu protiv Alžira. Bez većih problema, Hrvatska je slavila u drugom kolu te tako izborila plasman među osam najboljih.

U prvom poluvremenu, Hrvatska je pokazala kako je izraziti favorit protiv Alžira. Napadački je hrvatska reprezentacija izgledala jako dobro, što i govori 17:13 koliko je vodila na poluvremenu. U tom razdoblju, najbolji je bio David Mandić koji je postigao šest pogodaka, dok su po tri postigli Josip Božić Pavletić i Leon Šušnja.

U drugom dijelu, Hrvatska je nastavila igrati jednakim intenzitetom. Prednost hrvatskih rukometaša samo je rasla i na kraju su slavili protiv Alžira rezultatom 37:26. Najbolji je kod Hrvatske bio Mandić sa sedam golova, dok su Halil Jaganjac i Šušnja dodali po četiri. Kod Alžira, Messaoud Berkous postigao je šest golova.

Ovom pobjedom Hrvatska je potvrdila prvo mjesto u skupini B i plasman u osminu finala.

Mediteranske igre, rukomet (m), 2. kolo:
Hrvatska - Alžir 37:26 (17:13)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!