Nogomet

Dalić: "Nismo vodili brigu o Argentini i Nigeriji, igrali smo za sebe"

Petar Jenjić • utorak, 26.06.2018.
Dalić: "Nismo vodili brigu o Argentini i Nigeriji, igrali smo za sebe"
Foto: FaH

Nakon nove, treće pobjede na Svjetskom prvenstvu izbornik Zlatko Dalić istaknuo je kako je Hrvatska napravila zadani cilj, ali kako je tek sada očekuje utakmica istine, ona protiv Danske u osmini finala...

Izbornik Zlatko Dalić očekivano je bio sretan zbog pobjede Hrvatske protiv Islanda čime je po prvi puta u skupini Svjetskog prvenstva zaključila nastup sa sve tri pobjede.

"Devet bodova, gol razlika 7:1, primili gol iz penala, moram biti sretni jer smo ispunili naš cilj. Sada smo ostvarili taj prvi korak, ali uvjeren sam da to nije naš krajnji domet. U nedjelju trebamo pokazati naš cilj, u nedjelju igramo utakmicu istine."

Osvrnuo se izbornik i na promijenjen sastav, kao i drugu utakmicu u skupini između Argentine i Nigerije, ističući kako su gledali samo sebe, ne vodeći brigu o drugima.

"Znao sam da ovi momci imaju to u sebi, to nije bila druga ekipa, to je bila Hrvatska. Ipak, moram priznati kako nismo baš bili uredni danas u nekim segmentima igre, ali to je i bilo za očekivati zbog ritma utakmica. Nismo gledali druge, gledamo sebe, nismo vodili brigu o Argentini i Nigeriji, igrali smo za sebe", kazao je Dalić za HRT.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!