Nogomet

Danski mediji: "Imamo igrače svjetske klase!"

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 02.07.2018.
Danski mediji: "Imamo igrače svjetske klase!"
Foto: FaH

Danci su vrlo razočarani nakon poraza od Hrvatske nakon jedanaesteraca u Nižnjem Novgorodu. Koliko su razočarani ishodom, toliko su ponosni na svoje igrače...

Danska je zaustavljena u osmini finala, odigrala je vrlo dobru utakmicu protiv Hrvatske, ali nije joj bilo dovoljno. Međutim danski mediji slave svoje igrače koji su pružili sve od sebe.

"Imamo igrače svjetske klase!", veliki je naslov, a u samom tekstu DR ističe kako je Danska zaslužila bolji rasplet.

"Kroz 120 minuta igre, najvećim dijelom susreta, Danska je dominirala protiv jedne od najboljih reprezentacija na Svjetskom prvenstvu. Kasper Schmeichel odradio je briljantnu utakmicu i zaslužio je postati pobjednikom. Obranjeni penal u produžetku i dva prilikom raspucavanja, trebalo je biti dovoljno za pobjedu, ali nije. Puno trke tijekom cijele utakmice omogućilo nam je odvajanje Luke Modrića od lopte", stoji u komentaru.

I ostali danski mediji slažu se kako je Hrvatska bila podređen protivnik i da je Danska trebala otići u četvrtfinale. Isto tako, nema dvojbe niti da je Mathias Jorgensen skrivio čisti kazneni udarac nad Antom Rebićem i tako spasio Dansku.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!