Nogomet

Talijani: "Hrvatska nastavlja svoj san, Danijel Subašić junak večeri"

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 02.07.2018.
Talijani: "Hrvatska nastavlja svoj san, Danijel Subašić junak večeri"
Foto: FaH

Talijanski mediji ističu kako je Hrvatska u pravo vrijeme pokazala svoju klasu i da na kraju na krilima Danijela Subašića prolazi u četvrtfinale...

"Hrvatska nastavlja svoj san, Danijel Subašić junak večeri", ovim riječima talijanska Repubblica opisuje hrvatski dvoboj protiv Danske i prolaz u četvrtfinale.

Repubblica dodaje kako je Subašić sjajnim obranama jedanaesteraca izbrisao loš ulazak u utakmicu.

"Na kraju dana Subašić je pravi junak u Nižnjem Novgorodu. Nesigurnost s početka susreta kada je Danska došla do prvog pogotka u narednim godinama neće ostati nikome u sjećanju."

Gazzetta također vidi Subašića kao junaka, ali hvali Hrvatsku koja je na Prvenstvu punom iznenađenja opravdala ulogu favorita u ovom dvoboju.

"Na ovom Svjetskom prvenstvu ne čini se da uvijek pobjeđuju favoriti. Međutim nakon toliko iznenađenja Hrvatska je pokazala klasu kada je to bilo najvažnije. 90 minuta, produžeci, Modrićev promašeni penal, i sve je to uzrokovalo nevjerojatnu dramu. Na kraju su odlučivali penali, Kasper Schmeichel je briljirao pred očevim očima, ali Subašić je odgovorio dobro i bio je hrvatski junak."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!