Nogomet

Rusi se tješe: "Hrvatska dosad nije pokazala dovoljno da bi govorili o nekoj perfekciji"

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 02.07.2018.
Rusi se tješe: "Hrvatska dosad nije pokazala dovoljno da bi govorili o nekoj perfekciji"
Foto: FaH

Rusija je sljedeći hrvatski protivnik na ovom Svjetskom prvenstvu, a ruski mediji ističu kako se imaju čemu nadati i nisu impresionirani Hrvatskom...

Hrvatska će protiv Rusije također biti favorit, ali Rusi na krilima pobjede protiv Španjolske vide svoju priliku i nije ih oduševila Hrvatska u dosadašnjem dijelu Prvenstva.

"Uz svo poštovanje prema momčadi Zlatka Dalića i talentu Modrića, Rakitića i Mandžukića, priče o tome kako Hrvatska može do finala izgledaju preuranjene. Nigerija je u prvom kolu izgledala raštimano i Hrvatska ju je dobila na klasu, Argentina je puno poklanjala, a protiv Islanda je zaigrala s drugom postavom. Nije to dovoljno da bi govorili o nekoj perfekciji", piše za Sport Express ruski novinar Andrej Kuzičev.

Hrvatski dvoboj s Danskom, uspoređuje s onim dvobojem iz 2016. godine protiv Portugala na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

"Prije dvije godine na Europskom prvenstvu Hrvatska je izgledala još moćnije i okrunila je grupnu fazu velikom pobjedom protiv Španjolske. Međutim onda je naišla na Portugal koji je tu krenuo prema tituli europskog prvaka. Taj Portugal ima poveznicu s ovom Danskom, kao što on ovisi o Cristianu Ronaldu, tako i Danska ovisi o Christianu Eriksenu."

Sport Express dodale kako je Hrvatska vrlo rano ušla u zaostatak golom Jorgensena koji je srušio danski rekord na svjetskim prvenstvima koji je postavio njegov prezimenjak Martin. Isto tako Hrvatska je odmah prebacila u brzinu više i sretno nakon odbijanja lopte došla do poravnanja.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!