Tenis

Dodig i Ram zaključili nastup u Wimbledonu već u prvom kolu

Petar Jenjić • srijeda, 04.07.2018.
Dodig i Ram zaključili nastup u Wimbledonu već u prvom kolu
Foto: EPA

Ivan Dodig i Rajeev Ram poraženi su već na startu Wimbledona, bolja je u tri seta bila nizozemsko-švedska kombinacija Robin Haase i Robert Lindstedt...

Već na samom početku trećeg Grand Slam turnira sezone deseti nositelji Ivan Dodig i Rajeev Ram upisali su poraz te se oprostili od turnira.

Bolji su s 3:0 u setovima bili Robin Haase i Robert Lindstedt. Nizozemsko-švedska kombinacija slavila je sa 7:6 (4), 7:5, 6:3 nakon dva sata i 13 minuta igre.

Hrvatsko-američka kombinacija imala je nekoliko vrlo dobrih šansi u prvom setu. U osmom gemu imala je jednu priliku za break, a ubrzo je na protivnik servis stigla i do tri vezane set lopte. Međutim, Haase i Lindstedt uspijevaju izboriti 13. igru koju dobivaju sa 7:4.

U drugom setu Dodig i Ram imali su dvije prilike za break pri rezultatu 2:2, ali stanje se nije mijenjalo sve do 6:5. Tada svoju prvu i jedinu šansu za oduzimanje servisa koriste Haase i Lindstedt te dolaze do još jednog seta.

Četvrti gem trećeg seta bio je koban za Dodiga i Rama koji su se ponovno našli u zaostatku od breaka i do kraja meča nisu se uspjeli vratiti.

Wimbledon, 1. kolo:
Robin Haase/Robert Lindstedt - Ivan Dodig/Rajeev Ram (10) 7:6 (4), 7:5, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!