Nogomet

Lovren: "Imamo znanja i iskustva prilagoditi se svakom protivniku"

Petar Jenjić • četvrtak, 05.07.2018.
Lovren: "Imamo znanja i iskustva prilagoditi se svakom protivniku"
Foto: FaH

Dejan Lovren prokomentirao je predstojeću utakmicu četvrtfinala, istaknuvši kako ih svaka ekipa može iznenaditi, pa tako i Rusija, ali da imaju dovoljno znanja i iskustva da se prilagode svakom protivniku...

Dejan Lovren nije nastupio na prošlom Europskom prvenstvu, a kako sam ističe nada se kako je to u Rusiji uspio nadoknaditi.

"Bio je to rollercoaster, s puno uspona i padova. Najviše mi je bilo žao što nisam igrao na Europskom prvenstvu. Nadam se da sam kroz ovih nekoliko utakmica to uspio ispraviti. Idem sada prema naprijed i nadam se da od svega ovoga možemo napraviti dobru priču."

O generaciji iz 1998. godine kazao je kako je jako visoko podignula ljestvicu svima koji dolaze.

"Jako cijenimo generaciju 98' jer su napravili najveći uspjeh hrvatske reprezentacije, a onima koji dolaze visoko su podignuli ljestvicu. Već je 20 godina prošlo, vjerujem u ovu ekipu te da možemo napraviti velike stvari pa i dalje od njih."

Braniču Liverpoola ne smeta što više pohvala dobivaju napadači i vezni igrači od igrača u posljednjoj liniji.

"Mislim da je danas potpuno normalno da će napadači i vezni igrači dobiti veću pohvalu nego obrambeni. Odradimo svoj posao i sretni smo ako ga dobro napravimo, bez primljenog pogotka. Nama je najbitnije što izbornik kaže i s tim smo najzadovoljniji."

"Svaka nas ekipa može iznenaditi pa tako i Rusija, ali imamo znanja i iskustva prilagoditi se svakom protivniku. Očekujem čvrstu i tešku utakmicu jer igramo za nešto što jako dugo čekamo", zaključio je Lovren.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!