Nogomet

Kane: "Nije bitno protiv koga ćemo igrati u polufinalu", Andersson: "Engleska može do kraja"

Petar Jenjić • subota, 07.07.2018.
Kane: "Nije bitno protiv koga ćemo igrati u polufinalu", Andersson: "Engleska može do kraja"
Foto: EPA

Harry Kane bio je zadovoljan pobjedom protiv Švedske i plasmanom u polufinale, ističući kako nije bitno koji će im biti protivnik. S druge strane, švedski izbornik ističe kako Engleska može do kraja...

Engleska je prošla u polufinale Svjetskog prvenstva i dodatno probudila nade u povratak trofeja u svoje redove nakon 52 godine. Iako nije bio strijelac u pobjedi protiv Švedske

"Bila je ovo naša vrlo zrela utakmica, posebno kada uzmemo u obzir da je četvrtfinale. Znali smo kako ćemo imati puno posjeda lopte i to smo dobro kontrolirali, kao i što smo se brzo kretali. Sretni smo što smo prvi pogodak postigli iz prekida jer na tome radimo na treninzima."

"Trebala nam je i dobra predstava Pickforda na golu te smo to i dobili. Igrali smo onako kako smo planirali i sada smo još jedan korak bliže. Nije bitno tko će nam doći u polufinalu, obje momčadi imaju svoje prednosti i mane, ali sve ovisi o nama kao ekipi. Protiv koga god igrali, bit ćemo spremni", zaključio je Kane u razgovoru za BBC.

Švedski izbornik Janne Andersson čestitao je protivniku na pobjedi i prolasku u polufinale.

"Definitivno vjerujem da Engleska može ovo osvojiti. Snažna je i vrlo organizirana te im želim odati veliko priznanje. Dobra je do momčad i mislim da imaju dovoljno snage da ode do samog kraja."

SP 2018., završnica

četvrtfinale

Urugvaj0:2Francuska
Brazil1:2Belgija
Švedska0:2Engleska
Rusija3:4 **Hrvatska

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!