Nogomet

Bakhar: "Svaka čast Dinamu. Mi smo izgledali jako loše"

Jan Šneler • utorak, 24.07.2018.
Bakhar: "Svaka čast Dinamu. Mi smo izgledali jako loše"
Foto: FaH

Teško je riječi nalazio trener Hapoela Beer Sheve, Barak Bakhar, nakon poraza od Dinama u drugom pretkolu Lige prvaka...

Nije lako biti u koži svih povezanih s izraelskim prvakom ove večeri u Maksimiru. Loša igra, nepovezane linije i težak poraz, jedan od najtežih u povijesti ovog kluba. Hapoel Beer Sheva došao je u Zagreb u statusu izraelskog prvaka i vrlo ozbiljne momčadi koja ima potencijala srušiti jače protivnike.

Ispostavilo se kako je odličnom predstavom Dinama, Hapoel ispraćen kući s pet golova razlike. Jasno, jedan od najodgovornijih za takav neuspjeh je trener Barak Bakhar. Izraelski novinari, prisutni na konferenciji za novinare, nisu štedjeli trenera i njegovu odluku da na vrata stavi Giannisa Anestisa koji je odigrao prilično lošu utakmicu.

"Nemam običaj govoriti o pojedinim igračima. Izgledali smo loše kao cijela ekipa. Gledamo unaprijed prema sljedećoj utakmici. Nalazimo se u teškoj situaciji i vidjet ćemo što će biti dalje. Manje-više ništa nije funkcioniralo. Morat ćemo sjesti i pogledati utakmicu u miru i vidjeti što možemo popraviti", rekao je izraelski trener.

Mora se priznati kako je Hapoel izgledao prilično loše, no sve pohvale zbog toga zaslužuje Dinamo. Zagrebački Modri odigrali su taktički i fizički perfektnu utakmicu i osim uvodnih desetak minuta, Hapoel nije bio opasan. Svjestan je toga i Bakhar koji je iskreno priznao.

"Svaka čast Dinamu, vidjeli smo odličnu ekipu. Ne možemo ništa drugo reći nego ih pohvaliti. Pred nama je subota i važna utakmica u prvenstvu. Nadamo se da ćemo protiv Dinama u uzvratu u najmanju ruku pobijediti", zaključio je Bakhar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!