Košarka

Irving o infekciji koljena: "Dobro je što smo ju otkrili u ranom stadiju"

Petar Jenjić • petak, 27.07.2018.
Irving o infekciji koljena: "Dobro je što smo ju otkrili u ranom stadiju"
Foto: EPA

Razigravač Boston Celticsa Kyrie Irving rekao je kako mu je itekako drago što je infekcija koljena iza njega, ističući kako su iza njega jako dugačka dva mjeseca...

Kyrie Irving trebao bi se vrlo brzo priključiti punom treningu Boston Celticsa, a za medije je otkrio kako je iza njega jako teška infekcija koljena koja je na sreću otkrivena na vrijeme pa se odmah krenulo s terapijom. U slučaju neotkrivanja infekcija je mogla prerasti u stafilokok i ozbiljno ugroziti njegovo zdravlje.

"Ako razgovarate s nekim tko je imao takvu infekciju, taj će vjerojatno umanjiti njen značaj. Takva je stvar vrlo osobna jer vaše tijelo prolazi kroz sve to. Infekcija je bila na specifičnom mjestu, a još sam se morao boriti s njom. Bila je potrebna operacija, koja je otkrila da je problem nastao uz tkivo koje se nalazilo na metalnom dijelu i vijcima, tako da sam to morao otkloniti i biti na antibioticima dva mjeseca."

"Infekcija je mogla prerasti u stafilokok, ali dobro je što se to otkrilo u ranom stadiju. Drago mi je što je to sve gotovo jer bila su to jako dugačka dva mjeseca. Bio je to jako težak proces u kojem smo radili na tome da infekciju potpuno saniramo."

Dodao je Irving kako se jedva čeka vratiti u dres Bostona koji će s potpuno zdravim rosterom biti velika prijetnja mnogima, posebno otkad je Istočnu konferenciju napustio LeBron James.

"Nema ništa uzdubljivije od vođenja ove grupe igrača. Mislim, nismo još počeli i trenutno je sve na nuli. Sada je najvažnije naći koheziju, a to je proces kojeg se veselim odraditi s Danny Aingeom, Bradom Stevensom i svima ostalima."

"Ovo će vjerojatno biti prvo ljeto u posljednjih sedam godina da sam zapravo imao priliku raditi na sebi. Igrao sam za SAD svako ljeto ili sam bio ozlijeđen ili smo tada osvojili prvenstvo", zaključio je Irving.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!