Nogomet

VIDEO: Legia se oporavila od viroze i "slovačkog šoka", Klafurićeva momčad slavila u Kielceu

Branimir Korać • nedjelja, 29.07.2018.
VIDEO: Legia se oporavila od viroze i "slovačkog šoka", Klafurićeva momčad slavila u Kielceu
Foto: EPA

Nakon tri uzastopna poraza Legia je upisala pobjedu i popravila raspoloženje uoči odlaska na uzvrat drugog pretkola Lige prvaka u Trnavu...

Arka u Superkupu, Zaglebie u prvom kolu prvenstva pa Spartak Trnava u kvalifikacijama Lige prvaka pobijedili su Legiju u posljednje vrijeme stoga je gostovanje u Kielceu kod Korone označeno iznimno važnim. Dean Klafurić i njegovi igrači nisu si smjeli dopustiti i četvrti poraz u nizu ni pod koju cijenu.

On je izbjegnut iako na poluvremenu situacija za aktualnog prvaka Poljske nije izgledala nimalo ugodno. Korona je povela u 32. minuti pogotkom Ivana Jukića, bivšeg igrača Splita i držala tu prednost na poluvremenu. Jukić je krasno zabio iz voleja iz okreta i zadao nove glavobolje sastavu iz Varšave.

Međutim na poluvremenu su se gosti konsolidirali i trebalo im je samo 20 minuta igre u drugom dijelu da dođu do preokreta i pobjede.

Prvo je Krzysztof Maczynski krasnim udarcem s više od 25 metara poravnao na 1:1, a onda je Kante glavom zabio za pobjedu gostiju.

Domagoj Antolić kod Legije je odigrao cijelu utakmicu jednako kao i Jukić na suprotnoj strani. Oliver Petrak izašao je u 64. minuti, a zamijenio ga je Felicio Brown.

Poljsko prvenstvo, drugo kolo:
Korona - Legia 1:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!