Nogomet

Ademi: "Hapoel je jako dobra momčad, a rezultat iz prve utakmice je nerealan"

Branimir Korać • ponedjeljak, 30.07.2018.
Ademi: "Hapoel je jako dobra momčad, a rezultat iz prve utakmice je nerealan"
Foto: FaH

Dinamo je otputovao za Izrael gdje ga očekuje uzvratni dvoboj drugog pretkola Lige prvaka. Iako na uzvrat odnosi ogromnu prednost, Modri su oprezni i žele spriječiti neke neugodnosti...

Ogromnih 5:0 iz prvog susreta u Maksimiru trebalo bi biti zalog za prolaz u treće pretkolo Lige prvaka i bilo bi pravo čudo da Dinamo takvo što ispusti. Sjećamo se kroz povijest da su Modri u uzvratu znali imati problema zbog olakog ulaska pa je tako opasno visio protiv Malmöa kada ga je spašavao Ivan Kelava, ali i protiv Kopra nakon što je u prvom susretu slavio s 5:1 pa izgubio s 3:0 u uzvratu.

U Izraelu ipak ne bi smjelo biti takvih stresova, Modri bi morali upisati najteži poraz u povijesti u pretkolima europskih natjecanja da bi se preselili u kvalifikacije Europske lige.

"Trebamo ozbiljno ući u utakmicu i ozbiljno shvatiti protivnika. Jako su dobra ekipa, a rezultat prve utakmice je nerealan. Čeka nas težak posao i trebamo biti koncentrirani. Moramo dati sto posto, biti koncentrirani i želimo proći u iduću fazu", ističe Arijan Ademi prije odlaska za Izrael, a prenosi Dinamova stranica.

Ademi je briljirao u prvoj utakmici, postigao dva pogotka i samo pojačao interes Lillea koji je već dva puta naišao na odbijenicu Dinamove uprave po pitanju transfera. Osim Ademija, vrlo dobar bio je i Dani Olmo koji također poziva na oprez uoči uzvrata.

"Bit će teško u Izraelu iako imamo veliku prednost iz prve utakmice. Idemo naravno po pobjedu. Imamo mlade kvalitetne igrače i dobru ekipu, dobro radimo i najvažnije je sad proći u Europi."

Susret počinje u 19 sati, a igra se već sutra.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!