Nogomet

Grigorčuk: "Nedostajalo nam je oštrine u igri"

Jan Šneler • utorak, 14.08.2018.
Grigorčuk: "Nedostajalo nam je oštrine u igri"
Foto: FaH

Trener kazahstanskog prvaka, Roman Grigorčuk, razumljivo nije bio presretan ishodom današnjeg susreta u kojem je Dinamo po drugi put porazio Astanu...

S obzirom na to kako Astana nije postigla pogodak u 180 minuta igre protiv Dinama, trener Roman Grigorčuk nije mogao biti zadovoljan predstavom svoje momčadi. Pokušavala je Astana dugim loptama tražiti grešku Dinamovih braniča, no pravu, stopostotnu priliku nije stvorila.

Nije pretjerano rječit bio Grigorčuk, svjestan i sam kako je Dinamo u dvije utakmice bio puno bolja momčad. Vrlo staloženo, kratko je odgovarao na novinarska pitanja dajući do znanja kako što prije želi zaboraviti treće pretkolo Lige prvaka i koncentrirati se na susrete u kvalifikacijama za Europsku ligu.

"Neću sada govoriti koliko smo razočarani, ali želim u prvom redu čestitati Dinamu. Teško je sada odgovoriti na to jesam li prekasno mijenjao, takve su okolnosti, tako se igralo. To je stvarnost. Ipak, slažem se da nam je nedostajalo oštrine u igri", rekao je Grigorčuk.

Kazahstanskog prvaka očekuje ogled play-offa Europske lige protiv pobjednika susreta Hapoel Beer Sheva i Apoela. U prvom susretu momčadi su remizirale 2:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!