Ostali sportovi

Hrgović: "Pustio sam da mi tijelo samo diktira kilažu, imam dovoljno kilograma da se osjećam jako dobro"

Branimir Korać • petak, 07.09.2018.
Hrgović: "Pustio sam da mi tijelo samo diktira kilažu, imam dovoljno kilograma da se osjećam jako dobro"

Filip Hrgović spreman je za subotnju borbu protiv Amira Mansoura. Tri kilograma je teži, dosta je viši i fizički je u prednosti...

Danas je održano vaganje uoči velikog dvoboja između Filipa Hrgovića i Amira Mansoura, a Hrgović je na vagi imao 105.7 kilograma dok Mansour ima 102.6.

"Sve je dobro danas prošlo, ponijeli smo se kao dva profesionalca, baš kako i treba biti, poštujemo jedni druge i sigurno da me čeka teška borba. Vidi mu se u očima da je hrabar i da će dati sve od sebe. Isto tako ću ja dati sve od sebe i biti će to jako dobra borba", istaknuo je Hrgović za RTL.

Hrgović je imao veću kilažu nego inače, a to je objasnio kao djelomičnom namjerom jer ovaj put nije pazio na kilažu i išao na skidanje kilograma.

"Inače sam prije prijašnjih borbi išao na dijetu, no sada sam to pustio, trenirao sam jako i radio sve što trebam, a kilažu nisam kontrolirao par mjeseci. Pustio sam da mi tijelo samo diktira kilažu, to je kilaža koja treba biti. Imam dovoljno kilograma da se osjećam jako dobro."

Mansour je borac protiv kojeg treba biti oprezan, ali Hrgović zna što mu je činiti.

"Dečko je udarač. Došao je pobijediti, a to sam došao i ja, ići ne na sve ili ništa,. Treba ga iskontrolirati. Trebam biti smiren iako u meni sve gori i jedva čekam da krene borba. Ja se najbolje osjećam u ringu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!