Tenis

Courier se odlučio za promjenu, Sam Querrey igra umjesto Stevea Johnsona

Mihaela Bradovski • nedjelja, 16.09.2018.
Courier se odlučio za promjenu, Sam Querrey igra umjesto Stevea Johnsona
Foto: EPA

Marin Čilić imat će novog protivnika u četvrtom susretu Davis Cup vikenda u Zadru. Umjesto Stevea Johnsona igrat će protiv Sama Querreyja...

Hrvatska u posljednji dan polufinalnog dvoboja protiv SAD-a ulazi s vodstvom 2-1, a priliku osigurati Hrvatskoj prolaz u finale imat će Marin Čilić.

Čilić je prvi na terenu i to od 11 sati, a iako je trebao igrati protiv Stevea Johnsona, došlo je do promjene i Jim Courier odlučio je na teren poslati Sama Querreyja.

Čiliću bi trebalo biti svejedno, Johnson i Querrey su mu mušterije, obojicu redovno pobjeđuje, jedino što je s Querreyjem imao duže i napornije mečeve. Međutim svi ti maratoni igrani su na travi gdje se Amerikanac bolje snalazi nego na zemlji.

Bit će im to prvi međusobni dvoboj na ovoj podlozi, a Querrey nije nastupio u prva dva dana, Courier ga je čuvao kao eventualnog džokera za posljednji dan.

Ako Marin upiše pobjedu, Hrvatska će izboriti nastup u finalu protiv Francuske, a ako ne svlada Querreyja, b>Borna Ćorić imat će priliku odvesti Hrvatsku u finale u susretu protiv Francesa Tiafoea.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!