Košarka

Gordon Hayward planira povratak u prvoj predsezonskoj utakmici Celticsa

Branimir Korać • srijeda, 26.09.2018.
Gordon Hayward planira povratak u prvoj predsezonskoj utakmici Celticsa
Foto: EPA

Nakon gotovo godinu dana pauze zbog ozljede Gordon Hayward vraća se na parket. Propustio je kompletnu prošlu sezonu zbog teškog loma noge, a trebao bi nastupiti u prvoj predsezonskoj utakmici Celticsa...

Kreće odigravanje predsezonskih utakmica u NBA ligi, a već u prvoj Bostonovoj na parketu bi se trebao naći Gordon Hayward, najveće pojačanje Celticsa u novoj sezoni. Iako je u Boston stigao prošle sezone, kako je propustio cijelu sezonu s pravom se može nazvati pojačanjem jer nije bio dio momčadi na parketu.

Hayward u prvoj utakmici prošle sezone protiv Cleveland Cavaliersa slomio nogu i morao je na dugotrajan oporavak, a sada je potpuno spreman za povratak. U svibnju je bio na posljednjoj operaciji na kojoj su uklonjeni vijci i pločice koje su mu pomogle u oporavku, trenira punom snagom i može nastupati.

Celticsi u petak igraju prvu pripremnu utakmicu protiv Charlotte Hornetsa, a Hayward bi trebao biti u sastavu i upisati prve minute nakon teške ozljede. Istovremeno u akciji će biti i Dario Šarić s Philadelphijom koja dočekuje Melbourne United.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!