Nogomet

Bjelica pred Anderlecht: "Zasukati rukave i na terenu pokazati da smo bolja momčad"

Petar Jenjić • srijeda, 03.10.2018.
Bjelica pred Anderlecht: "Zasukati rukave i na terenu pokazati da smo bolja momčad"
Foto: FaH

Trener Dinama Nenad Bjelica najavio je sutrašnje gostovanje kod Anderlechta. Iako je svjestan kako je belgijska momčad u krizi, dodao je kako je ispred njegove momčadi težak zadatak kojeg se nadaju uspješno riješiti...

Pred Dinamom je gostovanje kod Anderlechta u sklopu drugog kola Europske lige. Belgijska momčad je trenutno u krizi, a sva tri boda bila bi od velike važnosti za momčad Nenada Bjelice koja želi osigurati proljeće.

"Očekujemo dobru utakmicu i pobjedu, kao i uvijek. Nadamo se da ćemo dobro odgovoriti protivniku i na kraju se vratiti sa sva tri boda. Znamo kako igramo s dobrim protivnikom, momčadi koja je institucija u belgijskom nogometu koji je treći na svijet. Vrlo jak protivnik koji možda nije u najboljem trenutku, ali bez obzira na to Anderlecht ostaje Anderlecht. Ispred nas je težak zadatak i nadam se da ćemo ga uspješno riješiti."

Trener Dinama kazao je kako nisu odigrali dobro posljednje dvije utakmice, ali da na gostovanje putuju pokazati da su bolji i upisati pobjedu.

"Uvijek gledamo sebe, najvažnije da mi budemo na dobrom nivou. Uvijek kad smo bili, ostvarili smo dobar rezultat. Nismo ni mi odigrali sjajno zadnje dvije utakmice. Trebamo zasukati rukave i pokazati na terenu da smo bolja momčad", dodao je Bjelica, a prenose službene stranice kluba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!