Nogomet

Ancelotti: "Ovakve pobjede mogu nam pomoći da maknemo sve sumnje i strahove iz glave"

Branimir Korać • četvrtak, 04.10.2018.
Ancelotti: "Ovakve pobjede mogu nam pomoći da maknemo sve sumnje i strahove iz glave"
Foto: EPA

Napoli je upisao lijepu pobjedu u drugom kolu grupne faze Lige prvaka i oporavio se od remija iz prvog kola iz Beograda protiv Crvene zvezde...

Napoli igra s dosta oscilacija, ali protiv Liverpoola odradio je vrlo dobru utakmicu i zasluženo uzeo sva tri boda. Carlo Ancelotti nakon susreta je imao dosta razloga za zadovoljstvo.

"Bio je ovo veliki ispit, ali vidio sam karakter kod svojih igrača i možemo se napuniti samopouzdanjem. Ovakve pobjede mogu nam pomoći da maknemo sve sumnje i strahove iz glave."

"Dobro smo odrađivali posao tijekom cijelog susreta, nismo gubili kontrolu, bili smo vrlo koncentrirani posebno u obrani i nismo dopustili Liverpoolu da napravi nešto više."

Ancelotti smatra kako je Napoli u najbolje moguće vrijeme stigao do pogotka u ovom susretu.

"Mogli smo do pogotka i ranije, ali mislim da je tajming bio dobar, zabili smo u pravo vrijeme. Da je Mertens zabio nekoliko minuta ranije, duže bi bili pod pritiskom. Puno nam znači pobjeda protiv prošlosezonskog finaliste Lige prvaka. Pokazali smo da ova skupina neće biti teška samo za nas već za sve u njoj, no još je puno vremena do kraja natjecanja u njoj."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!