Košarka

Durant: "Seattle zaslužuje NBA momčad, a Sonic ću uvijek biti, bez obzira koji dres nosio"

Petar Jenjić • četvrtak, 04.10.2018.
Durant: "Seattle zaslužuje NBA momčad, a Sonic ću uvijek biti, bez obzira koji dres nosio"
Foto: EPA

Kevin Durant, koji je svoju karijeru započeo u Seattleu, nada se kako će taj grad uskoro ponovno dobiti svoju NBA momčad...

Pred Golden State Warriorsima nova je predsezonska utakmica i to protiv Sacramento Kingsa u KeyAreni u Seattleu. Kevin Durant svoju prvu profesionalnu sezonu odradio je upravo u SuperSonicsima i nada se kako će taj grad ponovno dobiti NBA momčad.

"Naravno, to je košarkaški grad, sportski grad. Dosta NBA igrača rođeno je upravo u Seattleu i sjećam kako taj cijeli brand zaslužuje NBA momčad, kao što to zaslužuju Golden State Warriorsi ili Los Angeles Lakersi. Seattle je isti, ima veliki utjecaj na zajednicu te se nadam kako će se cijela stvar vratiti u grad i prije vremena."

Durant je 2007. godine na draftu biran drugim pickom od strane Seattle SuperSonicsa prije nego je novi vlasnik Clay Bennett premjestio franšizu u Oklahomu.

"Sjećam se slika iz tog vremena i što bi bilo da sam ostao tamo igrati, ali nisam imao kontrolu oko preseljenja. Proveo sam nekoliko sjajnih godina u Oklahomi i taj je put bio odličan za mene, ali i dalje osjećam tu povezanost sa Seattleom. Uvijek ću biti Sonic i bez obzira koji dres nosio, smatram kako će navijači to znati."

"Proveo sam jednu sezonu tamo i navijači su bili sjajni. Bilo je vrlo razočaravajuće kako smo otišli preko noći i znam da navijači žele vidjeti košarku nakon dugo vremena. Iako se sada radi o predsezonskoj utakmici, nadam se da ćemo pružiti dobru zabavu. Veselim se povratku i igranju pred tom publikom", dodao je Durant.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • serieA05.10.2018. u 17:23
    volio bi da se grizzliesi presele iz Memphisa u Seattlu....nekako mi tamo nisu sijeli i preselili bi se u grad gdje bi i spadali divizijski
    serieA