Tenis

Sjajna forma Jastremske se nastavlja, u polufinalu i Bencic i Bouchard

Mihaela Bradovski • četvrtak, 18.10.2018.
Sjajna forma Jastremske se nastavlja, u polufinalu i Bencic i Bouchard
Foto: EPA

Poznate su sve sudionice polufinala turnira u Luksemburgu. Juliji Goerges tamo su se pridružile i Dajana Jastremska, Belinda Bencic i Eugenie Bouchard...

Dajana Jastremska igra u formi karijere i nakon što je prošlog tjedna osvojila turnir u Hong Kongu, u Luksemburgu je došla do polufinala. U četvrtfinalu nije imala težak posao, igrala je protiv Margarite Gasparjan i svladala ju je rutinski sa 6:1, 6:4. 18-godišnja Ukrajinka potvrđuje status jedne od onih igračica koje su budućnost svjetskog tenisa, a to polako i potvrđuje.

S gotovo identičnim rezultatom Belinda Bencic svladala je Veru Lapko. Bencic je također nosila naziv jedne od velikih budućih zvijezda, ali problemi s ozljedama izbacile su je iz tračnica, no polako se vraća i polufinale u Luksemburgu joj puno znači.

Kanađanka Eugenie Bouchard uz dozu sreće prošla je u polufinale zahvaljujući predaji Andreje Petković u drugom setu. Prvi set uzela je Njemica sa 6:4, no onda su krenuli problemi, Bouchard je povela s 4:0 i Petković je bila prisiljena na predaju zbog ozljede mišića.

WTA Luksemburg, četvrtfinale:
Dajana Jastremska (Ukrajina) - Margarita Gasparjan (Rusija) 6:1, 6:4
Belinda Bencic (Švicarska) - Vera Lapko (Bjelorusija) 6:4, 6:1
Eugenie Bouchard (Kanada) - Andrea Petković (Njemačka) 4:6, 4:0 predaja Petković

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!