Nogomet

Trnava uspješna prije Dinama, bez problema slavila protiv Senice

Jan Šneler • subota, 20.10.2018.
Trnava uspješna prije Dinama, bez problema slavila protiv Senice
Foto: EPA

U 12. kolu slovačke Fortuna lige, Spartak Trnava upisao je pobjedu protiv posljednje Senice te tako u dobrom raspoloženju dočekuje Dinamo...

Posljednju provjeru prije susreta trećeg kola Europske lige protiv Dinama, slovački Spartak iz Trnave odradio je sjajno. Protiv slabog protivnika, posljednjeplasirane momčadi slovačke Fortuna lige, Senice, Spartak je slavio rezultatom 4:1.

Već nakon šest minuta domaći su stigli do vodstva preko Erika Grendela. Iako su bili bolji, domaći dugo nisu stizali do drugog pogotka. Tek u 43. minuti Fabian Miesenbock zabio je za 2:0. Spartak ipak nije otišao s velikom prednošću na odmor jer je u sudačkoj nadoknadi, Roberto Dias smanjio rezultat.

U nastavku susreta, gosti su nešto hrabrije igrali, ali vrlo brzo Miesenbock drugim pogotkom zaključuje priču. Par minuta kasnije, Miesenbock je mogao doći i do hattricka, no promašio je kazneni udarac. Konačnih 4:1 postavio je Vachtang Čanturišvili u 73. minuti.

Spartak je igrao u više manje punom sastavu. Miesenbock koji je postigao dva pogotka, odigrao je samo osam minuta u Europskoj ligi ove sezone. Od standardnijih igrača, Matuš Čonka nije danas igrao, dok je Erik Jirka ušao tek u nastavku susreta.

Fortuna liga, 12. kolo:
Spartak Trnava - Senica 4:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!