Rukomet

Buvinić: "Protiv Vojvodine smo izgledali kao tim", Horvat: "Postoje aspekti igre na kojima moramo poraditi"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 01.11.2018.
Buvinić: "Protiv Vojvodine smo izgledali kao tim", Horvat: "Postoje aspekti igre na kojima moramo poraditi"

Našičani nastavljaju sa sjajnim igrama u SEHA ligi gdje su u sedam kola upisali šest pobjeda i zasluženo drže vrh ljestvice u društvu PPD Zagreba...

Rukometaši Nexea sredinom prvog dijela rezultatski su se odvojili te su tada stečenu prednost bez problema održavali do samoga kraja. Trener našičkog sastava Hrvoje Horvat zadovoljan je i slavljem i izvedbom iako naglašava da je i u ovoj utakmici vidio detalje koje treba popraviti.

"Znali smo da Vojvodina može pružiti dobru predstavu i zbog toga nismo dopustili sebi pad ritma prije kraja utakmice. Tri nova boda su ovdje. Mogu reći da sam zadovoljan ovim slavljem, ali i dalje postoje aspekti igre na kojima moramo poraditi."

Devet pogodaka ugradio je u ovu pobjedu desni vanjski Marko Buvinić, kojeg posebno veseli zajedništvo unutar redova njegove momčadi i način na koji je, upravo zahvaljujući istom, ovo slavlje i izboreno.

"Iza mene je dobro izdanje, a već u idućoj bilo tko drugi može iskočiti u prvi plan. Najvažnije je ipak da smo danas izgledali kao momčad, kao tim. Pobjeda nam je bitna i samo trebamo nastaviti dobro raditi i napredovati."

Boris Rojević, strateg Vojvodine, i u osvrtu na susret dotakao se problema koje je imao prilikom slaganja momčadi za gostovanje u Našicama, a upravo zahvaljujući tim izostancima ovaj poraz ne shvaća tragično.

"Uvijek se veselim dolasku u Našice, još od doba kada sam bio igrač pa sve do sada u ovoj trenerskoj ulozi. A volim i način na koji Nexe igra rukomet. Mi smo pak imali mnogo izostanaka zbog ozljeda te smo ovdje stigli bez četvorice jako bitnih igrača. S obzirom na to ishod i nije tako strašan po nas. Jasno, uvijek može bolje, na tome ćemo raditi kao i na daljnjem razvoju naših mladih igrača."

FOTO: SEHA liga

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!