Nogomet

Tapia: "Messi još uvijek nije prebolio razočaranje na Svjetskom prvenstvu"

Branimir Korać • utorak, 13.11.2018.
Tapia: "Messi još uvijek nije prebolio razočaranje na Svjetskom prvenstvu"
Foto: FaH

Predsjednik Argentinskog nogometnog saveza Claudio Tapia još jednom se osvrnuo na neigranje Lionela Messija u dresu reprezentacije i potvrdio kako Messi još nije psihički spreman za povratak...

Lionel Messi jako teško se nosio s ispadanjem Argentine sa Svjetskog prvenstva i nakon završetka s nastupom poručio je kako treba pauzu i da neko vrijeme neće nastupati za reprezentaciju.

Predsjednik Saveza Claudio Tapia poručio je kako Messi još uvijek nije spreman za povratak, ali vjeruje kako će ubrzo ponovno zaigrati u dresu reprezentacije.

"Imamo najboljeg igrača svijeta u Messiju što nam uvijek ostavlja mogućnost da u budućnosti budemo bolji. Međutim moramo mu ostaviti vremena, još uvijek nije prebolio razočaranje na Svjetskom kupu. Osobno nemam nikakvih sumnji u njegov povratak u reprezentaciju."

Tapia je dodao kako još nije razgovarao s Messijem jer smatra da trenutno nije vrijeme. "Nismo još razgovarali jer nije vrijeme za to, ali zanm što osjeća za reprezentaciju i ovaj dres", dodao je Tapia.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!