Košarka

Durant o prepirci s Greenom: "Zadržat ćemo sve unutar kuće, što se dogodilo, dogodilo se"

Branimir Korać • srijeda, 14.11.2018.
Durant o prepirci s Greenom: "Zadržat ćemo sve unutar kuće, što se dogodilo, dogodilo se"
Foto: EPA

Draymond Green propustio je noćašnji dvoboj protiv Atlanta Hawksa, zvijezda Golden State Warriorsa suspendirana je na jednu utakmicu bez plaće zbog svađe s Kevinom Durantom tijekom i nakon poraza u produžetku protiv Clippersa...

Draymond Green nije noćas bio u konkurenciji za nastup protiv Atlanta Hawksa, ali vraća se u sljedećem susretu u četvrtak protiv Houston Rocketsa.

Green je Hawkse propustio zbog klupske suspenzije pri čemu je ujedno ostao i bez dijela plaće, a sve to zbog prepirke s Kevinom Durantom.

"Siguran sam da će se Draymond pridružiti za dvoboj protiv Houstona, pred nama je dugačka sezona. Zadržat ćemo sve unutar kuće, tako funkcioniramo. Jasno mi je da mediji moraju odraditi svoj posao, ali neću nikome davati materijale za naslovnice. Što se dogodilo, dogodilo se, samo želimo igrati košarku", poručio je Durant nakon pobjede protiv Hawksa.

Durant nije razmišljao o suspenziji koja je izrečena Greenu.

"Bio sam koncentriran na utakmicu, nisam uopće o tome razmišljao. Samo sam mislio o izlasku na teren i kako pomoći momčadi na putu do pobjede."

Warriorsi su bez Greena svladali Hawkse sa 110:103, ali imat će ga na teksaškoj turneji koja slijedi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!