Nogomet

VIDEO: Atletico Madrid i Lokomotiv Moskva s dva pogotka ispratili Monaco i Galatasaray

Petar Jenjić • srijeda, 28.11.2018.
VIDEO: Atletico Madrid i Lokomotiv Moskva s dva pogotka ispratili Monaco i Galatasaray
Foto: EPA

U ranijem terminu odigrana je po jedna utakmica u skupini A i skupini D. Atletico Madrid s dva je pogotka ispratio Monaco, kao i Lokomotiv Moskva koja je bila bolja od Galatasaraya...

Skupina A

Atletico Madrid - Monaco 2:0 (Badiashile Mukinayi (ag) 2., Griezmann 23.)

Za Atletico Madrid nema dvojbe oko prolaska u sljedeću fazu, španjolska je momčad večeras pred svojim navijačima slavila protiv Monaca s 2:1 te ga tako ostavila na jednom osvojenom bodu.

Nakon samo minutu i pol igre na Wandi Metropolitano Atletico je stigao do vodstva. Koke je dobio loptu na dvaesetak metara od gola i uputio gotovo bezopasan šut prema protivničkim vratima. Međutim, lopta se odbila od Badiashile Mukinayija, prevarila Benaglia i ušla u gol.

U 23. minuti Atletico je podebljao vodstvo. Najveći dio posla napravio je Correa koji je na vrhu peterca proigrao Griezmanna, a Francuz lakoćom skrenuo loptu u mrežu.

Situacija se mogla zakomplicirati u 82. minuti kada je Monaco dobio penal nakon igranja rukom Savića koji je zaradio i drugi žuti karton. Međutim, Falcao je promašio cijeli gol.

Rezultat se do kraja nije promijenio. Nikola Kalinić ušao je u igru u 63. minuti.

Skupina D

Lokomotiv Moskva - Galatasaray 2:0 (Ryan Donk (ag) 43., Ignatjev 54.)

Uoči posljednjeg kola stanje u skupini D zakomplicirala je Lokomotiv Moskva koja je do prve pobjede sezone stigla protiv Galatasaraya. Na domaćem je terenu slavila s 2:0 te ujedno upisala i prve bodove. Turska momčad ima bod više od večerašnjeg protivnika te u posljednjem kolu igra kod kuće protiv Porta, dok će Rusi igrati u gostima kod Schalkea.

Ruska je momčad do vodstva stigla u završnici poluvremena kada je udarac Krychowiaka u vlastitu mrežu skrenuo Ryan Donk.

Na 2:0 Moskovljani su povećali u 54. minuti. U ulozi asistenta našao se Smolov, ovaj je proigrao Ignatjeva koji je uspio primiriti loptu i iz blizine poentirati.

Svih 90 minuta odigrao je Vedran Ćorluka u dresu ruskog sastava.

Liga prvaka, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

5. kolo

Atlético Madrid2:0Monaco
Borussia D.0:0Club Brugge
1Borussia D. 610:2+813
2Atlético Madrid 69:6+313
3Club Brugge 66:5+16
4Monaco 62:14-121

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!