Nogomet

Mourinho: "Očekujem bolji nastup, posebno od onih za koje me stalno ispitujete zašto ne igraju"

Branimir Korać • četvrtak, 13.12.2018.
Mourinho: "Očekujem bolji nastup, posebno od onih za koje me stalno ispitujete zašto ne igraju"
Foto: EPA

Manchester United poražen je na gostovanju u Valenciji i u konačnici propustio priliku završiti nastup u skupini na prvom mjestu. Prilika se ukazala, ali nije iskorištena...

Jose Mourinho imao je dosta prigovora na nastup svojih igrača protiv Valencije. Priliku su dobili i oni koji nisu iz tjedna u tjedan u prvih 11, ali uglavnom nisu iskoristili ponuđenu priliku, smatra Mourinho.

"Nije se dogodilo ništa što bi me iznenadilo. Ništa nisam naučio iz ove utakmice."

"Očekujem bolji nastup od svojih igrača, posebno od onih koji ne igraju svaki tjedan, a vi me stalno ispitujete zašto ne igraju i zašto nisu u prvih 11. To je za njih bila dobra utakmica, utakmica bez ikakvog pritiska, onakva kakvu svi vole igrati na kraju ovakvog natjecanja. Na kraju je momčad napredovala, ali tek nakon što sam napravio izmjene koje sam napravio i uveo trojicu igrača koje nisam mislio uvoditi."

Unitedu je tako izmaknulo prvo mjesto, ali Mourinho smatra kako nema neke velike razlike između potencijalnih protivnika.

"Ako ne gledamo na onih nekoliko klubova koji su jači od ostalih, nema neke razlike koga ćeš dobiti u ždrijebu. Postoje momčadi koje su završile na drugom mjestu, a oni koji su bili prvoplasirani neće biti sretni ako ih izvuku."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!