Nogomet

Vanhaezebrouck: "Igrali smo protiv najbolje momčadi skupine, zadovoljan sam s defenzivnom igrom"

Jan Šneler • četvrtak, 13.12.2018.
Vanhaezebrouck: "Igrali smo protiv najbolje momčadi skupine, zadovoljan sam s defenzivnom igrom"
Foto: EPA

Belgijski Anderlecht zaključio je nastup u Europskoj ligi. Velikan belgijskog nogometa ispao je iz daljnjeg natjecanja, a prema svemu što su pokazali, teško je reći da je iznenađujuć takav rasplet događaja...

Svega dva pogotka u šest utakmica i zaključen nastup u Europskoj ligi bez pobjede. To je rezime Anderlechta i s time svakako neće biti zadovoljni u belgijskom klubu. Iako su najavljivali prolazak skupine i isticali kako su s Fenerbahčeom favoriti za prolaz, Belgijci ni na koji način nisu pokazali da su zaslužili prolaz. Slično kao i u ranijim susretima, niti danas nisu odigrali pretjerano dojmljivu predstavu.

"Igrali smo protiv momčadi koja je bila na prvom mjestu, koja je najbolja momčad skupine. Igrali su s najboljom ekipom, iako za vikend igraju protiv Hajduka. Nastojali smo postići pogodak, iako to nije bilo lagano. Zadovoljan sam s defenzivnom igrom, ali nisam zadovoljan kako smo odigrali u napadu", rekao je trener gostiju Hein Vanhaezebrouck.

Trener Anderlechta istaknuo je kako su mogli puno više pružiti u napadačkom dijelu, no jednako tako smatra kako je remi realan ishod današnjeg susreta. S obzirom na to da je jedan od mogućih protivnika Dinama u nokaut fazi Club Brugge, trener Anderlechta prokomentirao je šanse Modrih protiv prvaka Belgije.

"Teško je reći, u nokaut utakmici uvijek je sve posebno. Club Brugge je bio prvak prošle godine i igra s istom ekipom kao prošle godine. Oni su puno kompaktnija momčad od naše", zaključio je Vanhaezebrouck.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!