Rukomet

Saračević: "Čestitam mojoj ekipi jer znam da su bile na zadnjim rezervama"

Branimir Korać • subota, 26.01.2019.
Saračević: "Čestitam mojoj ekipi jer znam da su bile na zadnjim rezervama"
Foto: FaH

Rukometašice Podravke upisale su pobjedu u četvrtom kolu grupne faze EHF kupa i tako osigurale nastup u četvrtfinalu. U Koprivnici je još jednom ove sezone pala Craiova, ovaj put 23:18...

Podravka je odradila odličan posao u EHF kupu, nakon četiri kola je stopostotna i već dva kola prije kraja natjecanja osigurala je mjesto u četvrtfinalu. Zlatan Saračević odrađuje jako dobar posao u Koprivnici i mogao je biti zadovoljan nakon još jedne pobjede.

"Kako sam i očekivao bila je ovo teška borba svih 60 minuta, ali pobijedili smo. Čestitam mojoj ekipi jer znam da su bile na zadnjim rezervama. Vidjeli smo to i u zadnjih 15 minuta, a ponosan sam jer su izvlačile snagu iz crvene zone i borile se. U prvom smo poluvremenu forsirali tu kontru i polukontru i nametnuli smo tempo koji ni sami nismo mogli pratiti u jednom trenutku, no kada se igra ovakva obrana uz Jovanu na golu možemo biti zadovoljni s novih osam bodova bez obzira što u napadu možda nismo odigrali sjajno. Idemo se boriti za još", rekao je na konferenciji za medije nakon utakmice Saračević, a prenosi klupska stranica.

Koprivničanke su do pobjede s po pet golova vodile Čigirinova i Debelić dok je sjajna Risović skupila 19 obrana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!