Nogomet

Vrba: "Želimo i mi u Češkoj reći da smo ispali od osvajača Europske lige"

Jan Šneler • četvrtak, 21.02.2019.
Vrba: "Želimo i mi u Češkoj reći da smo ispali od osvajača Europske lige"
Foto: FaH

Trener Viktorije iz Plzena Pavel Vrba bio je vidno utučen i nezadovoljan nakon igre njegove momčadi protiv Dinama u uzvratnom susretu šesnaestine finala Europske lige...

Težak poraz doživjela je češka Viktoria od Dinama u uzvratnom susretu šesnaestine finala Europske lige. Na konferenciji za novinare Pavel Vrba bio je rječitiji nego prije samog susreta, ali je na njegovom licu bila vidljiva tuga i nezadovoljstvo.

"Žao mi je kako je utakmica završila. Nismo zadovoljni sa svojom današnjom igrom. Svi igrači su igrali prosječno ili ispodprosječno, u odnosu na ono što su prije igrali. Navijači su bili jako bitni, imalo je to jako puno utjecaja", rekao je Vrba.

Viktoria nije igrala kao u prvom susretu i nisu pretjerano prijetili Dinamu. Osim nekih sporadičnih prilika, teško je izdvojiti jednu izrađenu i smislenu akciju češkog prvaka koja je mogla rezultirati pogotkom. Iako se Vrba ne slaže kako su bili inferiorni, ističe kako je zagrebačka momčad bila sjajna.

"Ne bih se složio da nismo imali prilike. Dinamo je bio jako discipliniran i zato nije došla neka veća prilika", dodao je češki trener.

Na kraju, vrlo pošteno i simpatično, Vrba je pohvalio navijače Dinama na fenomenalnoj atmosferi i na neki način pokazao zavist što i njegova momčad nema takvu podršku. Također, Vrba je izmamio pljesak prisutnih novinara svojom završnom izjavom.

"Još jednom čestitam Dinamu i želim im svu sreću u daljnjem natjecanju kako bi onda mi u Češkoj mogli reći kako smo izgubili od pobjednika Europske lige", zaključio je trener Viktorije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!