Rukomet

Poljaci promijenili izbornika, Przybecki smijenjen nakon dogovora s njemačkim drugoligašem

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.02.2019.
Poljaci promijenili izbornika, Przybecki smijenjen nakon dogovora s njemačkim drugoligašem
Foto: EPA

Poljska rukometna reprezentacija imat će novog izbornika u budućnosti. Piotr Przybecki krenuo je u slaganje nove reprezentacije, no nakon što je dogovorio angažman u Lübeck-Schwartauu, Poljaci su mu se zahvalili na suradnji...

Iako je prvotno dogovorio s predsjednikom Saveza Andrzejom Krasnickim kako može istovremeno voditi i reprezentaciju i Lübeck-Schwartau, to nije naišlo na odobravanje Poljski trenerski odbor koji ima veliku moć nije dao zeleno svjetlo za ostanak Przybeckog na klupi.

Ubrzo je objavljeno kako Przybecki napušta reprezentaciju pod popularnom isprikom "sporazumnog raskida zbog osobnih razloga", a već dan kasnije postignut je dogovor s novim izbornikom.

Poljsku će tako u budućnosti voditi Patryck Rombel, bivši trener Motora iz Zaporožja, a dosad izbornik B reprezentacije Poljske. Njemu će pomagati Slawomir Szmal.

Predsjednik Saveza Krasnicki zahvalio se Przybeckom na velikom poslu koji je napravio u tranzicijskom razdoblju nakon odlaska svih velikana iz reprezentacije, a dosadašnji izbornik trebao bi ostati jedan od savjetnika predsjednika Saveza za rukometna pitanja do kraja ove sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!