Nogomet

Simeone: "Nisam iznenađen ovim rezultatima u Ligi prvaka jer sve momčadi pokazuju rast"

Branimir Korać • subota, 09.03.2019.
Simeone: "Nisam iznenađen ovim rezultatima u Ligi prvaka jer sve momčadi pokazuju rast"
Foto: EPA

Diego Simeone mirno gleda na ova posljednja iznenađenja u osmini finala Lige prvaka gdje je Ajax preokrenuo protiv Real Madrida, a Manchester United protiv PSG-a...

Ovog tjedna niz šokova dogodio se u Ligi prvaka gdje su dva dana zaredom veliki favoriti ispadali iz natjecanja. Prvo je Ajax s 4:1 u Madridu pregazio Real i tako nadoknadio minus 2:1 iz prvog susreta, a onda je desetkovani Manchester United s 3:1 u gostima svladao PSG i tako nadoknadio 2:0 s Old Trafforda.

"Nisam iznenađen ovim rezultatima u Ligi prvaka jer sve momčadi pokazuju rast i da imaju puno potencijala. Možda su ljudi koji ne gledaju puno nogomet iznenađeni nekim rezultatima, ali oni koji ga često gledaju, znaju koliko je teška svaka utakmica", smatra Diego Simeone.

Njega čeka uzvrat protiv Juventusa u koji Atletico ulazi s prednosti 2:0 i u vrlo dobroj poziciji. I dok je Juventus protiv Udinesea dosta promiješao sastav, Simeone nema taj luksuz.

"Nismo u istoj poziciji kao Juventus koji ima mirnu situaciju u svojoj ligi i uživa u visokoj prednosti na vrhu ljestvice. mi moramo nastaviti igrati kao i dosad i igrat ćemo s najboljim raspoloživim igračima i ovog vikenda kako bi ostvarili najbolji mogući rezultat."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!