Nogomet

Rodgers: "Celtic je veliki klub s velikim pritiskom, a Benković igra jako dobro"

Mihaela Bradovski • srijeda, 20.03.2019.
Rodgers: "Celtic je veliki klub s velikim pritiskom, a Benković igra jako dobro"

Filip Benković nalazi se na posudbi u Celticu, ali na kraju sezone vratit će se u Leicester gdje će Brendan Rodgers odlučiti hoće li ga ostaviti ili proslijediti na novu posudbu...

Brendan Rodgers nerijetko je isticao kako vrlo cijeni Filipa Benkovića i u njemu vidi igrača koji može biti od velike koristi za svoju momčad. Leicester ga je posudio Celticu gdje ga je pozvao upravo Rodgers.

"Cijeli plan za Filipa je da dobije minutažu. Doveli smo ga u Celtic koji je veliki klub s velikim pritiskom, kako bi igrao i tamo igra jako dobro. Svi igrači koji su na posudbi, pa tako i Filip, vratit će se na kraju sezone i onda ćemo odlučiti kakav je plan za svakog od njih."

"Možeš imati 20 godina, ali istovremeno i nekoliko seniorskih sezona iza sebe. Pogledajte Benkovića u Celticu, ima samo 21 godinu, a u seniorskom nogometu je još od 16. godine, ima dosta iskustva, a meni ionako godine nikada nisu bile bitne."

Osim Benkovića na posudbi se nalaze i Islam Slimani, Andy King, Adrien Silva, Callum Elder, Bartosz Kapustka, Fousseni Diabate i George Thomas.

FOTO - Marko Ćurković

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!