Nogomet

Ibrahimović: "Mogao bih opisati svakog trenera, ali Fabio Capello se ističe"

Petar Jenjić • srijeda, 20.03.2019.
Ibrahimović: "Mogao bih opisati svakog trenera, ali Fabio Capello se ističe"
Foto: EPA

Zlatan Ibrahimović kazao je u razgovoru za Mirror kako je Fabio Capello najbolji trener s kojim je imao priliku surađivati...

Bogata karijera Zlatanu Ibrahimoviću donijela je rad s jako dobrim trenerima, a kako sam kaže Fabio Capello i njegov boravak u Juventusu od 2004. do 2006. godine bili su vrhunac.

"Mogao bih opisati svakog trenera, ali Fabio Capello se ističe. Govorio je: "Zabijaj golove za mene, a ako ne budeš zabijao, možeš sjediti na tribinama." Volim to, volim kad je netko direktan. Ne volim kada mi netko govori kako sam odličan igrač. Ne trebam slušati to jer to već znam. Treba mi netko tko će me "opeći"", kazao je Ibrahimović u razgovoru za Mirror.

Iako je bio kudikamo uspješniji pod Joseom Mourinhom, kazao je kako ga je Portugalac znao kritizirati ispred suigrača u svlačionici.

"Imao sam situaciju u Interu kada smo odigrali loše prvo poluvrijeme pa me ispred cijele momčadi kritizirao. Trebao sam dobiti nagradu za najboljeg igrača u Italiji, a on mi je rekao: "Kada odeš po tu nagradu, trebao bi se osjećati posramljeno. Način na koji igraš sada, ne zaslužuješ ju."

"To što on kritizira igrače, to nije ništa novo. Sve je u tome kako to podnesete. Rekao sam sebi da ću izaći na teren i pokazati da mogu bolje", zaključio je Ibrahimović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!