Tenis

Marach i Pavić propustili dosta prilika, ali ipak u dva seta prošli do drugog kola

Branimir Korać • srijeda, 29.05.2019.
Marach i Pavić propustili dosta prilika, ali ipak u dva seta prošli do drugog kola
Foto: EPA

Oliver Marach i Mate Pavić prošli su prvo kolo konkurencije muških parova na Roland Garrosu. Upisali su pobjedu u dva seta i spriječili neke neugodnosti...

Mate Pavić i Oliver Marach možda igraju zadnji veliki turnir zajedno. Naime potvrđeno je kako Jamie Murray i Bruno Soares nakon Roland Garrosa mijenjaju partnera, a otočki mediji povezuju Soaresa s Pavićem.

U Parizu nema nikakvih problema i Pavić i dalje nastupa sa svojim stalnim partnerom Oliverom Marachom, a prvo kolo odradili su prema očekivanjima i upisali pobjedu u dva seta.

Protivnici su im bili Indijac Jeevan Nedunchezhiyan i Nijemac Mischa Zverev, stariji brat poznatijeg Alexandera, a Marach i Pavić odnijeli su pobjedu 7:6, 6:4.

Mogli su i prvi set brže riješiti, dva puta su imali break prednosti, ali oba puta su se Indijac i Nijemac uspjeli vratiti pa je odluka pala u 13. igri. Tamo su Marach i Pavić pobjegli na 6:1 i dovršili posao.

U drugom setu vodila se velika bitka do završnice seta, u maratonskom šestom gemu Marach i Pavić imali su pet break lopti, nisu ih iskoristili, a onda su uspjeli uzeti servis protivnicima kod 5:4 i tako prošli u drugo kolo.

Tamo ih čeka dvoboj protiv Francuza Elliota Benchetrita i Geoffreyja Blancaneauxa.

Roland Garros, parovi, prvo kolo:
Oliver Marach/Mate Pavić (Austrija/Hrvatska, 4) - Jeevan Nedunchezhiyan/Mischa Zverev (Indija/Njemačka) 7:6(2), 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!