Nogomet

Sarri: "Zaslužujem ostati na klupi, no to je samo moje mišljenje, a ono nije dovoljno"

Branimir Korać • četvrtak, 30.05.2019.
Sarri: "Zaslužujem ostati na klupi, no to je samo moje mišljenje, a ono nije dovoljno"
Foto: EPA

Maurizio Sarri osvojio je s Chelseajem Europsku ligu, a sada ga očekuje razgovor s čelnicima kluba s kojima će razgovarati o ostanku na klupi...

Jedna važna karika Chelseaja odlazi, a upitno je hoće li i druga. Maurizio Sarri ne krije da je znao kako Eden Hazard želi napustiti klub.

"Eden je sjajan igrač. Potrebno je dva-tri mjeseca da ga shvatite kao osobu, ali kada to učinite, on je fantastičan čovjek. Znao sam da želi otići i respektiram njegovu odluku."

Hoće li on ostati, nije poznato, tek će razgovarati s čelnicima Chelseaja.

"Moram razgovarati s klubom, sezona je tek završila. Zaslužujem ostati na klupi, no to je samo moje mišljenje, a ono nije dovoljno. Moramo razgovarati, moramo vidjeti što klub može napraviti za mene i što ja mogu napraviti da učinim Chelsea boljim. Možda ćemo to riješiti kroz nekoliko dana, ali ne žurim, imam ugovor."

Iako ga Talijani već vide na klupi Juventusa, čini se kako Sarri ne bi imao ništa protiv ostanka na klupi londonske momčadi.

"Znate jako dobro da volim Premierligu i da sam sretan što sam u Chelseaju, jednom od najboljih klubova u ligi i u svijetu. Sretan sam ovdje, ali želim znati što klub misli i možemo li napredovati. Normalno je voditi takve razgovore, na kraju svake sezone imao sam ih u svim klubovima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!