Nogomet

Barišić uoči Walesa: "Nije lak ni datum ni termin, ali nema alibija"

Branimir Korać, hns.family • nedjelja, 02.06.2019.
Barišić uoči Walesa: "Nije lak ni datum ni termin, ali nema alibija"
Foto: FaH

Lijevi branič hrvatske reprezentacije, Borna Barišić, najavio je nadolazeću kvalifikacijsku utakmicu s Walesom u Osijeku.

Nakon odrađene revije u Omišu, Hrvatska se okreće utakmici protiv Walesa u Osijeku. Ozljede predstavljaju problem, ali Brona Barišić smatra kako će se Hrvatska uspjeti pokrpati.

"Stvarno su nas lijepo primili u Dalmaciji, a sada imamo još šest dana za dobru pripremu za Wales. Imamo problema s izostancima, ali koga nema - bez njega se mora. Napravit ćemo sve da u Osijeku bude dobro i nadam se pobjedi. Mislim da će izbornik naći rješenja za sve."

Nakon poraza u Mađarskoj, u hrvatskom taboru razmišljaju samo o pobjedi.

"Poslije kiksa u Mađarskoj usredotočeni smo samo na pobjedu. Nije lak ni datum ni termin, ali nema alibija. U Osijeku je uvijek odlična atmosfera i uz punu podršku rasprodanih tribina, na krilima navijača, možemo do pobjede."

Gareth Bale predstavljat će najveću opasnost.

"Naravno da se veselim dvobojima s Garethom Baleom. Bit će to sigurno teška, zahtjevna utakmica, a imaju Velšani i drugih dobrih igrača. Na otočki sam se nogometni stil već naviknuo i to mi je sigurno plus."

Barišić je imao problema s minutažom u Rangersima, ali to mu neće stvoriti problem u reprezentaciji.

"Imao sam nesporazuma u klubu nakon ozljeda, ali stvari su se promijenile, sve sam riješio. Minutaža nije na priželjkivanoj razini, no što je - tu je. Ipak, iako nisam igrao, vrhunski sam odrađivao treninge kako bih bio spreman. Osjeća se nedostatak utakmica, ali imam dovoljno iskustva."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!