Tenis

Vekić: "Nije mi se svidjelo što moram u dvoranu, ali uvjeti su isti za sve"

Branimir Korać • srijeda, 12.06.2019.
Vekić: "Nije mi se svidjelo što moram u dvoranu, ali uvjeti su isti za sve"
Foto: EPA

Donna Vekić prošla je prvu prepreku na WTA turniru u Nottinghamu gdje je svladala Dalilu Jakupović. Donna je slavila u tri seta sa 6:2, 6:7, 6:0...

Kiša u Nottinghamu stvara probleme cijeli tjedan i organizatori su morali prebaciti mečeve u dvoranu. Donna Vekić i Dalila Jakupović izašli su na travnati teren na zagrijavanje, no onda je opet počela kiša i preseljene su u dvoranu.

"Težak tjedan dosad. Zadnja dva dana bili smo konstantno tu negdje, ali kiša je padala cijelo vrijeme. Pokušale smo, ali na kraju smo ipak morali u dvoranu. Nije lako, ali svima je jednako stoga se moraš prilagoditi što je bolje moguće", kaže Donna.

Vekić dodaje kako je zadovoljna svojim nastupom s obzirom na sve uvjete i promjene kroz koje je morala prolaziti.

"Imala sam 6:2, 3:0 i lagano dobivala, ali onda se ipak vratila i uzela drugi set. Imale smo dosta dobrih razmjena i sretna sam što sam slavila. Jako sam zadovoljna svojim nastupom. Nisam sretna što sam na kraju morala u dvoranu jer volim igrati na travi, posebno jer nije lako nakon gubitka drugog seta u 13. igri, ponovno se vratiti u pravi ritam. No uspjela sam ostati mirna i koncentrirana."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!