Vodeni sportovi

Hrvatski vaterpolisti poraženi od Srbije u meču s "milijun" isključenja

Branimir Korać • srijeda, 19.06.2019.
Hrvatski vaterpolisti poraženi od Srbije u meču s "milijun" isključenja
Foto: FaH

Hrvatska je poražena od domaćina Srbije u drugom kolu Super Finala Svjetske lige u Beogradu. U neizvjesnom dvoboju Srbi su odnijeli pobjedu 11:10...

Hrvatska je upisala poraz od Srbije u drugom susretu Svjetske lige u Beogradu, u zanimljivom i dramatičnom dvoboju Srbija je slavila 11:10.

Hrvatskoj je pripao prvi dio utakmice, Srbiji drugi, imali su domaćini visoku prednost uoči završnioce, ali Hrvatska se vratila i došla do poravnanja, međutim u zadnjoj minuti Prlainović je donio Srbiji pobjedu.

Hrvatska je u potpunosti kontrolirala susret sve do sredine treće dionice. Tek tada Srbija je prvi put u susretu povela, napravila veliku seriju i odvojila se.

U završnici treće i početkom četvrte dionice Srbija je napravila seriju 4:0 i povela s 9:6 te se činilo da je tu i prelomila dvoboj te odlučila pobjednika.

No Hrvatska nije odustala. Uz dva gola Jokovića te jedan Garcije uspjela se vratiti na 9:9 i potpuno u igru za pobjedu.

Srbija je još jednom povela preko Stojanovića, minutu i 15 sekundi prije kraja Fatović opet poravnava da bi 56 sekundi pšrije kraja Prlainović zabio za pobjedu.

Maro Joković u hrvatskim redovima zabio je četiri gola, a Hrvatska je susret završila bez čak petorice zbog tri isključenja.

Kod Srbije tri gola zabio je Ognjen Stojanović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!