Nogomet

Srna: "Vratio sam se kući, vratio sam se u svoj Šahtar"

Petar Jenjić • petak, 21.06.2019.
Srna: "Vratio sam se kući, vratio sam se u svoj Šahtar"
Foto: EPA

Na press konferenciji na kojoj je i službeno objavio kraj igračke karijere, Darijo Srna zahvalio se svima koji su mu kroz karijeru pomogli da dođe gdje je došao te da ništa u njoj ne bi mijenjao...

Darijo Srna danas je na press konferenciji Šahtara objavio kraj igračke karijere i predstavljen kao dio stožera Luisa Castra, novog trenera koji stiže iz Guimaraesa.

"Htio bih se zahvaliti ovim putem roditeljima, braći, supruzi, djeci i ljudima koji su kroz cijelu karijeru bili uz mene. Bez njih, bilo bi jako teško napraviti ovo što sam napravio. Na sve njih sam ponosan i ponosan sam na sebe. Ništa u životu ne bih mijenjao, zahvaljujem se svim trenerima koji su me vodili kroz karijeru. Bilo je lijepih i ružnih perioda, ali sve je to dio života. Ponosan sam na sve, zahvaljujem se svim navijačima u Hrvatskom, suigračima iz reprezentacije i suigračima iz klubova."

"Upoznao sam divne ljude, velike igrače i s njima mi je bila čast igrati. Vratio sam se kući, vratio sam se u svoj Šahtar. Isto bih se tako zahvalio klubovima gdje sam igrao prije, GOŠK-u iz Gabele, Neretvi, Hajduku pa na kraju i Cagliariju. Na kraju se karijere vraćam kući, okrećem novu stranicu u životu. Probat ću pomoći svom klubu Šahtaru u drugoj funkciji", dodao je Srna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • najludji klub u gradu21.06.2019. u 16:40
    Poturice uvijek cijene tuđe, a ne svoje...
    najludji klub u gradu