Vodeni sportovi

Tucak: "Uvjeti su bili nenormalni, ali kako je bilo nama, tako je bilo i Srbiji"

Branimir Korać • nedjelja, 23.06.2019.
Tucak: "Uvjeti su bili nenormalni, ali kako je bilo nama, tako je bilo i Srbiji"
Foto: FaH

Hrvatska je propustila prvu priliku za osiguravanje nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju. U finalu Svjetske lige u Beogradu protiv Srbije poražena je 12:11...

Finalni dvoboj završen je u neregularnim uvjetima po jakoj kiši koja se spustila na Beograd. Grad je potopljen, pojavljuju se sa svih strana fotografije nanesene štete, a u takvim uvjetima okončano je finale Svjetske lige.

"Uvjeti su bili nenormalni, ali na to se ne može utjecati, kako je bilo nama, tako je bilo i Srbiji. Čestitam Srbiji na zasluženoj pobjedi. Imali smo ih i žao mi je jer kad su bili u nokdaunu i trebali ih dokrajčiti, napravili smo previše pogrešaka. Čestitam protivniku, mogu biti ponosan na izvedbu mojih momaka, pali smo junački i muški, ostavili srce u bazenu. Idemo dalje, Bože moj, to je sport", rekao je nakon susreta izbornik Ivica Tucak.

Hrvatska sada baca sve karte na Svjetsko prvenstvo gdje ne samo da će ići po plasman na Olimpijske igre već želi i naslov svjetskog prvaka.

"Čeka nas Svjetsko prvenstvo, sada se moramo izboriti za Tokio. Ovdje uopće ne bi bilo toliko bitno jeste li završili prvi ili drugi da nije Tokio u pitanju. Slijedi Svjetsko prvenstvo gdje imamo velike ambicije, imali smo ih i ovdje. Idemo tamo sa željom da izborimo Tokio i budemo najbolji na svijetu. Kvalitetu imamo i odličnu reprezentaciju. Imali smo malo dekoncentracije, malo nesreće, ali takvi detalji odlučuju utakmicu između ovakva dva protivnika."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!