Nogomet

Salvador se raspao u zadnjem kolu, Curacao izborio četvrtfinale

Branimir Korać • srijeda, 26.06.2019.
Salvador se raspao u zadnjem kolu, Curacao izborio četvrtfinale
Foto: EPA

Odigrani su susreti trećeg kola skupine C Gold Cupa, a u dramatičnoj završnici prolaz u četvrtfinale izborili su Jamajka i Curacao...

I dok je Jamajka očekivano u četvrtfinalu, veliko iznenađenje priredio je mali Curacao koji je u zadnjem kolu remijem protiv Jamajke i uz pomoć Hondurasa prošao dalje.

Jamajka ide u četvrtfinale s prvog mjesta nakon što je remizirala 1:1 protiv Curacaa. Vodila je od 14. minute golom Shamara Nicholsona koji nosi dres Domžala i sve do 93. minute bila je zu prednosti.

Kada se već činilo da će susret završiti pobjedom Jamajke i Curacao izgubiti nadu u prolaz, Jurien Gaari poravnao je na 1:1. Fantastičnim udarcem s više od 20 metara pogodio je gornji kut i donio bod Curacau.

Za prolaz u četvrtfinale Curacao je trebao pobjedu Hondurasa, koji je veliko razočaranje. Honduras je napokon odigrao kako se od njega očekivalo i pregazio je Salvador s 4:0.

Jorge Alvarez, Rubilio Castillo, Bryan Acosta i Emilio Izaguirre bili su strijelci i tako izbacili najvećeg rivala iz četvrtfinala.

Gold Cup, skupina C

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Jamajka1:1Curacao
Honduras4:0Salvador
1Jamajka 34:3+15
2Curacao 32:204
3Salvador 31:4-34
4Honduras 36:4+23

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!