Nogomet

Sevilla s igračem manje do pobjede protiv Liverpoola, Lovrenu drugo poluvrijeme

Petar Jenjić • ponedjeljak, 22.07.2019.
Sevilla s igračem manje do pobjede protiv Liverpoola, Lovrenu drugo poluvrijeme
Foto: EPA

U prijateljskoj utakmici u Bostonu nogometaši Seville svladali su Liverpool s 2:1, iako su u završnicu ušli s igračem manje...

Na Fenway Parku u Bostonu, domu Boston Red Soxa, odigrana je prijateljska utakmica između Seville i Liverpoola gdje je u konačnici do pobjede stigla španjolska momčad koja je slavila s 2:1.

Na prvi pogodak čekali smo do 37. minute kada je jedan centaršut skrenuo Liverpoolov branič, lopta je stigla do Nolita koji s deset metara iskosa matira protivničkog vratara.

Samo šest minuta kasnije, Liverpool je izjednačio. Nakon jednog kornera glavom je pucao Nathaniel Phillips, udarac je zastao u bloku na pet metara, no lopta stiže do Divocka Origija koji lakoćom trese mrežu.

U drugom poluvremenu promijenjene su i postave, bilo je prilika na obje strane, no do same se završnice rezultat nije mijenjao.

Iako je zbog oštrog starta Jorisa Gnagnona ostala s igračem manje, Sevilla je uspjela doći do pobjede nakon što je polukontru u 90. minuti uspio realizirati Alejandro Pozo koji je u igru ušao nekoliko minuta ranije.

U dresu Liverpoola Dejan Lovren odigrao je drugo poluvrijeme.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!