Nogomet

Oršić: "Pokazali su da nisu bezazlena ekipa", Olmo: "Cilj svih nas je Liga prvaka"

Branimir Korać • srijeda, 31.07.2019.
Oršić: "Pokazali su da nisu bezazlena ekipa", Olmo: "Cilj svih nas je Liga prvaka"
Foto: FaH

Dinamo je odradio posao protiv Gruzijaca i spremno čeka Ferencvaros. Mislav Oršić i Dani Olmo odlično su odradili svoj dio posla...

Mislav Oršić načeo je mrežu Saburtala, ali općenito je odradio vrlo dobru utakmicu. Modri su prošli dalje i to je najvažnije, a za dojam će se naknadno pobrinuti.

"Mislim da je najbitniji prolaz dalje. Nije bilo lako, pokazali su da nisu bezazlena ekipa, imali su i neke prilike u prvom dijelu. Mi nismo najbolje igrali, ali nakon prvog gola vratili smo se. Moramo nastaviti raditi i truditi se, posebno za sljedeću utakmicu da se probamo kvalificirati u Ligu prvaka, što svi želimo. Čuli smo podršku djece s tribina, lijepo su navijali. Nadamo se da će biti više navijača na idućim utakmicama, posebno na europskim", rekao je Oršić, a prenosi Dinamova stranica.

Dani Olmo odigrao je prvu utakmicu nakon Europskog prvenstva do 21 godine i odmah je upisao asistenciju i pogodak.

"Jako sam sretan zbog asistencije i pogotka. Trebam trenirati i raditi, imao sam samo tjedan dana otkad sam se vratio. Sve će doći... sretan sam zbog minutaže i pobjede večeras. Bilo je lijepo čuti male navijače s tribine, čuli smo ih na terenu. Vjerujem da ćemo imati puno navijača uz nas u idućim utakmicama. Cilj kluba i svih nas je plasman u Ligu prvaka, borimo se za to svi zajedno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!