Nogomet

Čiabrišvili: "Dinamo je iznimno jaka momčad. Da smo postigli pogodak, moji igrači ne bi pali u igri"

Jan Šneler • utorak, 30.07.2019.
Čiabrišvili: "Dinamo je iznimno jaka momčad. Da smo postigli pogodak, moji igrači ne bi pali u igri"
Foto: FaH

Nakon novog poraza od Dinama (3:0), trener gruzijskog Saburtala Giorgi Čiabrišvili nije bio pretjerano razočaran, svjestan i sam kako je kvaliteta hrvatskog prvaka ipak presudila…

Iako su jučer na konferenciji za novinare Gruzijci bili vrlo optimistični i najavljivali moguće iznenađenje, večeras nakon susreta nisu djelovali pretjerano razočarano. Bilo je vidljivo kako je Saburtalo odigrao na maksimumu svojih mogućnosti, čak bismo mogli reći u prvom dijelu i iznad toga, no protiv zagrebačkog Dinama više od poraza nije moglo.

“Dinamo je iznimno jaka momčad poznata po odličnom rasadniku talenata. U prvom dijelu smo bili odlični, ali to nismo ponovili u nastavku. Problem je mentaliteta, a ne umora. Da smo zabili pogodak, igrači ne bi sigurno osjećali umor. Naš cilj bio je postizanje pogotka“, rekao je nakon susreta trener Saburtala Giorgi Čiabrišvili.

Gruzijce sada čeka nastavak natjecanja u kvalifikacijama za Europsku ligu. Protivnik će biti po mjeri, armenski Ararat, a ako Saburtalo ponovi nastup iz prvog poluvremena u Zagrebu šanse mu značajno rastu. Ipak, u redovima Saburtala još uvijek nisu detaljnije analizirali protivnika.

“Teško je govoriti o sljedećem protivniku. Trebamo vidjeti kakav je Ararat, do sada ga još nisam gledao niti pratio, ali sada ćemo sigurno sjesti i detaljno sve proučiti“, zaključio je trener gruzijskog prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!