Nogomet

Bayern se vratio iz dva gola zaostatka pa na jedanaesterce ostao bez trofeja na Audi Cupu

Mihaela Bradovski • srijeda, 31.07.2019.
Bayern se vratio iz dva gola zaostatka pa na jedanaesterce ostao bez trofeja na Audi Cupu
Foto: EPA

Nakon što je u poslijepodnevnom terminu Real Madrid osvojio treće mjesto na Audi Cupu, Tottenham je u finalu osvojio trofej boljim izvođenjem jedanaesteraca od Bayerna...

Borben i zanimljiv, ali ne tako kvalitetan dvoboj u finalu Audi Cupa. Tottenham imao sve u svojim rukama i činilo se da će slaviti u 90 minuta, ali ispustio je prednost od dva pogotka.

Poveli su gosti iz Londona u 19. minuti golom Lamele nakon ubačaja N'Koudoua s lijeve strane, Argentinac je uklizao na drugoj vratnici i ugurao loptu u mrežu.

40 minuta kasnije Spursi dolaze do vodstva 2:0 preko Christiana Eriksena koji je lijepo pogodio s 12-13 metara.

Embed from Getty Images

Bayern se nije predao i samo dvije minute kasnije stigao je do smanjenja zaostatka Mladi napadač pristigao iz HSV-a, Jann-Fiete Arp nakon dodavanja Daviesa pobjegao je obrani Tottenhama i zabio za 2:1.

Davies je dobar nastup začinio krasnim pogotkom u 82. minuti kada je odlično pucao izvan kaznenog prostora i pogodio za 2:2.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca, nakon ranih neuspješnih pokušaja Alabe i Eriksena, dugo su i jedni i drugi zabijali, sve do sedme serije kada nije pogodio Jerome Boateng i Tottenham je osvojio trofej.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!