Tenis

Petra Martić neočekivano poražena na startu turnira u Torontu

Mihaela Bradovski • utorak, 06.08.2019.
Petra Martić neočekivano poražena na startu turnira u Torontu
Foto: EPA

Petra Martić nije uspjela proći u drugo kolo turnira u Torontu. Američka kvalifikantica Francesca Di Lorenzo svladala ju je sa 6:4, 7:5...

Činilo se kako Petra Martić može biti zadovoljna ždrijebom prvog kola na turniru u Torontu, protivnica joj je bila američka kvalifikantica Francesca Di Lorenzo, međutim Martić je podbacila i upisala neočekivani poraz.

Di Lorenzo je iskoristila Petrine probleme i upisala najzvučniju pobjedu u karijeri te tako nastavila niz koji je započela u kvalifikacijama. Tamo je svladala Astru Sharmu i Ons Jabeur da bi u prvom kolu svladala i Martić.

Za Petru se pokazala kobnom činjenica da je van natjecateljskog ritma i samo se potvrdilo kako joj nedostaje mečeva. Posljednji nastup odradila je u Wimbledonu što znači da je bez mečeva bila gotovo mjesec dana.

Inače u meč je ušla uz break, ali nije zadržala tu prednost i odmah u prvom sljedećem gemu izgubila je svoj servis. U završnici prvog seta još jednom je pokleknula i izgubila ga sa 6:4.

U drugom setu Martić je opasno visila u šestom gemu kada je Di Lorenzo došla do 15:40, tu se spasila, ali kod 6:5 Amerikanka je stigla i do prve meč lopte te ju je odmah i iskoristila.

Drugo kolo za Di Lorenzo donosi dvoboj protiv pete nositeljice Kiki Bertens.

Toronto, prvo kolo:
Francesca Di Lorenzo (SAD, Q) - Petra Martić (Hrvatska) 6:4, 7:5

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!