Tenis

Borna Gojo bez ulaska u glavni ždrijeb turnira u Winston Salemu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 19.08.2019.
Borna Gojo bez ulaska u glavni ždrijeb turnira u Winston Salemu
Foto: Pixsell

Hrvatski tenisač Borna Gojo zaustavljen je na zadnjoj prepreci u kvalifikacija ATP turnira u Winston Salemu. U dva seta svladao ga je Amerikanac Marcos Giron...

Treći nositelj kvalifikacija na ATP turniru u Winston Salemu, Marcos Giron, prošao je u glavni ždrijeb svladavši u finalu kvalifikacija hrvatskog tenisača Bornu Goju.

Gojo je poražen za manje od sat i pol igre, izgubio je s dva puta po 6:4 i Giron ipak očekivano prolazi dalje uz upisanu i drugu pobjedu u međusobnom dvoboju ove godine. Prvi put slavio je u Aptosu u tri seta prije deset dana.

U nedjeljnom dvoboju Gojo nije imao prave šanse, nije niti jednom došao do break lopte u cijelom meču, a Giron je svoje prilike u dva gema iskoristio.

U prvom setu stigao je do breaka u trećem gemu kada je iskoristio treću break loptu dok je u drugom setu u sedmom gemu iskoristio drugu break loptu. Bile su to ujedno i jedine krize hrvatskog tenisača na servisu.

U glavnom ždrijebu Winston Salema Giron će igrati protiv Španjolca Roberta Carballesa Baene, a pobjednik tog dvoboja igra protiv Sama Querreyja.

Winston Salem, finale kvalifikacija:
Marcos Giron (SAD, 3) - Borna Gojo (Hrvatska, 7) 6:4, 6:4

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!