Nogomet

Ademi: "Bolja smo momčad nego prije godinu dana u ovo vrijeme"

Jan Šneler • utorak, 20.08.2019.
Ademi: "Bolja smo momčad nego prije godinu dana u ovo vrijeme"
Foto: Pixsell

Na konferenciji za novinare uz trenera Nenada Bjelica pojavio se i kapetan Dinama Arijan Ademi koji nema dvojbe oko toga kako Modre očekuje težak posao…

Susret protiv Ferencvarosa u Budimpešti trebao bi biti putokaz Dinamu za sutrašnji sraz protiv Rosenborga. Jedna od najvećih odlika Modrih u tom susretu bila je čvrstina veznog reda kojim je upravljao Arijan Ademi. Upravo je kapetan Dinama istaknuo kako ih sutra očekuje nova tvrda i teška utakmica.

“Očekuju nas dvije jako teške utakmice. Želimo sutra pobijediti, dat ćemo sve od sebe da razveselimo navijače. Čvrsti su, teško je igrati s njima. Taktički su vrlo disciplinirani. Spremni smo za njih i nadam se da ćemo okruniti pobjedom“, rekao je Ademi.

Prošle godine Dinamo nije uspio proći švicarski Young Boys u ovoj fazi, ali sada Modri izgledaju puno bolje i iskusnije što nije niti čudo s obzirom na to da su imali pregršt kvalitetnih izdanja u Europskoj ligi prošle godine.

“Bolja smo momčad. Duže smo skupa, zajedništvo je pokazalo kakav smo podvig napravili. Ove godine želimo stepenicu više i potrudit ćemo se da to napravimo“, dodao je kapetan Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!