Tenis

Kutak za kladioničare: Donna Vekić protiv Polone Hercog traži prekid negativnog niza

Petar Jenjić • utorak, 08.10.2019.
Kutak za kladioničare: Donna Vekić protiv Polone Hercog traži prekid negativnog niza
Foto: EPA

Nešto siromašniji dan po pitanju ponude donosi nam i početak WTA turnira u Linzu za Donnu Vekić koja za protivnicu ima Polonu Hercog. Izdvojili smo i još dvije utakmice iz KHL lige, gdje CSKA i Kazan traže pobjede protiv Habarovska odnosno Jaroslavlja...

Polona Hercog - Donna Vekić

Na turniru u austrijskom Linzu nastupa Donna Vekić koja u prvom kolu igra protiv Slovenke Polone Hercog. Ove dvije tenisačice nisu se do sada nikada susretale. Hrvatska tenisačica nakon US Opena upisala je tek jednu pobjedu, a trenutno je na nizu od tri poraza. S druge strane, Hercog je odigrala dobro turnir u Pekingu gdje je u prva dva kola svladala Juliju Goerges i Angelique Kerber, da bi u tri seta zatim ispala od Kiki Bertens. Danas očekujemo nešto duži meč i više gemova.

Prognoza: više od 21.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Jaroslavlj - Kazan

Trenutno pretposljednja momčad Zapadne konferencije ugostit će trenutno prvu momčad Istočne konferencije. Jaroslavlj je trenutno na omjeru od pet pobjeda i osam poraza, a u posljednje četiri upisao je jedno slavlje. S druge strane, Kazan je u 13 odigranih utakmica upisao 11 pobjeda i dva poraza, a trenutno je na nizu od pet bez poraza. Niti domaćinu niti gostu nije strano zabijati tri do četiri gola po utakmici pa se nadamo da će i danas tako biti.

Prognoza: više od 4.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

CSKA Moskva - Habarovsk

CSKA Moskva u današnjem dvoboju u KHL-u traži nastavak jako dobrog niza utakmica. Naime, u posljednjih devet utakmica izgubio je samo jednom, i to od Podolska tijesno s 2:1. U prosjeku po susretu postiže nešto manje od četiri pogotka. S druge strane, Habarovsk je izvan mjesta koje vodi u doigravanje, a nakon niza slabijih utakmica, u posljednje tri upisao je pobjedu. Zato danas očekujemo više golova.

Prognoza: više od 4.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.65, više @2.10

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!