Košarka

Towns: "Kada su Sunsi uzeli Šarića, odmah sam nazvao Bookera i rekao mu koliki je sretnik što će igrati s njim"

Branimir Korać • srijeda, 09.10.2019.
Towns: "Kada su Sunsi uzeli Šarića, odmah sam nazvao Bookera i rekao mu koliki je sretnik što će igrati s njim"
Foto: EPA

Dario Šarić prošlu sezonu proveo je u Minnesoti Timberwolvesima, a od ove sezone nastupat će za Phoenix Sunse. Karl-Anthony Towns pružio je sjajne preporuke Sunsima kada su doveli Šarića...

Karl-Anthony Towns igrao je s Darijom Šarićem i zna što su Sunsi dobili. Šarić i Ricky Rubio novi su igrači Phoenixa, a Towns je nakon njihovog angažmana nazvao prvu zvijezdu Phienixa Devina Bookera i dao mu informacije iz prve ruke.

"Kada su Sunsi uzeli Šarića, odmah sam nazvao Bookera i rekao mu koliki je sretnik što će igrati s njim. Dario je stvarno talentiran i jako dobar igrač. On je jedan od onih igrača koje volite imati u svlačionici, sjajna je osoba, a ne samo sjajan igrač", poručio je Towns.

Dario se susreo s bivšim suigračima i iako mu je trebalo bremena da se prilagodi na igru i novu sredinu, nema previše zamjerki.

"Proveo sam tamo lijepe dane. U početku mi je bilo teško priviknuti se na igru, ali kako je sezona odmicala, mislim da sam izgledao sve bolje. To su dobri dečki, KAT je stvarno pravi vođa. I ostali igrači su stvarno krasni ljudi i vrlo talentirani košarkaši. Svi oko momčadi bili su mi na pomoći i puno im zahvaljujem", dodao je Šarić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!